Privacybeleid

BEHANDELINGEN

Krachtens de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming), ingegaan op 25 mei 2018, hebt u het recht om uw verwerkte persoonsgegevens te raadplegen, te corrigeren of te laten verwijderen.

De Sobor-Bevor gebruikt de gegevens, vrijwillig medegedeeld door haar leden en gebruikers van de website, om hen op de hoogte te houden van haar wetenschappelijke activiteiten en hen uit te nodigen op haar evenementen, alsook om hun inschrijvingen, betalingen en deelnames aan de evenementen af te handelen.

E-MAILS

De informatieve e-mails bevatten een link, die uitschrijven op de nieuwsbrief toelaat.

SERVERS

Onze servers zijn beveiligd en bevinden zich in Europa.

WEBSITE

Om een permanente verwijdering van hun gegevens te vragen, moeten de gebruikers van de website, die geen leden zijn of zich nog nooit ingeschreven hebben op één van onze evenementen, een e-mail sturen naar privacy@sobor-bevor.be

De gebruikers van de website van de Sobor-Bevor kunnen steeds hun persoonlijke informatie verifiëren en corrigeren door druk op de knop "Mijn persoonlijke gegevens wijzingen" toegankelijk via de sectie "Mijn profiel" van onze website.

KLACHT

Als u een klacht wilt indienen over hoe wij uw persoonlijke gegevens hebben verwerkt, kunt u contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming via privacy@sobor-bevor.be, die de kwestie zal onderzoeken.

Als u niet tevreden bent met onze reactie of van mening bent dat wij uw persoonsgegevens verwerken op een wijze die in strijd is met de wet, kunt u een klacht indienen bij de autoriteit voor gegevensbescherming https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be